Alati za pristupačnost

Službene internet stranice Požeško-slavonske županije

Proglašen pobjednik projekta Moja.hr: Najbolji video Davida Županića iz Varaždina

Proglašen pobjednik projekta Moja.hr: Najbolji video Davida Županića iz Varaždina

U Pleternici je održana završnica multimedijalnog projekta Moja.hr. Ovogodišnji pobjednik je David Županić iz Varaždinske županije, a nagradu su mu uručili državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Tomislav Družak i požeško-slavonska županica Antonija Jozić.

- Poprilično sam iznenađen, pogotovo sad kad sam vidio sve filmove večeras – rekao je ukratko pozitivno iznenađeni David.

Drugoplasiranoj ekipi iz Osječko-baranjske županije koju su predstavljali Antonio Sito i Josip Blažević nagradu su uručile gradonačelnica Grada Pleternice Marija Šarić i direktorica sektora za promociju i oglašavanje HTZ-a Martina Srnec.

Odlukom žirija treće mjesto pripalo je ekipi iz Grada Zagreba, a nagradu Hani Kocijan i Roku Ragužu uručili su direktorica Večernjeg lista Ivana Krajinović i glavni urednik Večernjaka Dražen Klarić.

Završnica projekta održana je na Trgu bećarca, a „glavni krivci“ su Dora Jurić, Gabriela Pranjić i Karlo Hruškar iz Požeško-slavonske županije koji su prošlogodišnji pobjednici izbora te je njihov jednominutni video bio odlična uvertira u izbor.

Ove godine Požeško-slavonsku županiju predstavljali su Anita Ivičić i Matija Katić, a boje županije branile su i Staša Kukić iz Lipika u glazbenom dijelu programa te Ružica Maurus koja je debitirala u ulozi voditeljice.

Moja.hr projekt je Večernjeg lista u suradnji s Ministarstvom turizma i sporta te Hrvatskom turističkom zajednicom, a ideja je potaknuti mlade kreativne ljude iz svih krajeva Hrvatske da jednominutnim pričama opišu svoj doživljaj krajeva u kojima žive. Ovogodišnjom natječajnom temom "Što zelenije, to iskrenije" od mladih autora tražilo se da jednominutnim filmovima pokažu kakav je odnos prema prirodi koja ih okružuje.