Alati za pristupačnost

Službene internet stranice Požeško-slavonske županije

U petak na Trgu bećarca završnica projekta Moja.hr

U petak na Trgu bećarca završnica projekta Moja.hr

Suradnjom Večernjeg lista, Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice, s Hrvatskom televizijom kao partnerom, nastao je multimedijalni projekt Moja.hr u kojemu sudjeluju mladi autori iz svih hrvatskih županija i jednominutnim filmovima iz vlastite perspektive prikazuju ljepote i vrijednosti svoga kraja.

Na prošlogodišnjem izdanju, Dora Jurić, Gabriela Pranjić i Karlo Hruškar iz Požeško-slavonske županije snimili su najbolji video kojim su poručili „vraćam se“ i prikazali sve ono što njihova sredina pruža mladim ljudima. Zahvaljujući njihovom uspjehu, ove godine Požeško-slavonska županija je domaćin završnice.

Završna svečanost na kojoj će se predstaviti mladi kreativci iz cijele Republike Hrvatske održat će se u petak, 7. lipnja s početkom u 19:30 sati na Trgu bećarca u Pleternici.

- Moja.hr je izniman projekt koji mladim kreativcima pruža mogućnost predstavljanja kraja iz kojega dolaze i ponosna sam što je ove godine Požeško-slavonska županija domaćin. U prvom redu zasluge idu prošlogodišnjim pobjednicima Dori, Gabrieli i Karlu koji su uz snažnu poruku „Vraćam se“ na najljepši mogući način predstavili sve ono što naša županija pruža. Radujem se što ćemo imati priliku ugostiti mlade ljude koji nam u petak pristižu iz cijele Lijepe Naše i vjerujem kako ćemo na završnici koja se održava na Trgu bećarca u Pleternici svjedočiti novim dirljivim jednominutnim pričama – izjavila je županica Požeško-slavonske županije, Antonija Jozić.