Alati za pristupačnost

Službene internet stranice Požeško-slavonske županije

Turnir Matica umirovljenika u pikadu: „Neka vam ovaj dan bude ispunjen osmijesima“

Turnir Matica umirovljenika u pikadu: „Neka vam ovaj dan bude ispunjen osmijesima“

Turnir u pikadu Matice umirovljenika Požeško-slavonske županije koji ima popriličnu tradiciju i koji okuplja pripadnike zlatne dobi s područja županije, ove godine održava se u Pleternici.

Dobrodošlicu ispred domaćina Matice umirovljenika Pleternica poželio je predsjednik Stjepan Erjavac podsjetivši kako je natjecanje započelo 2012. godine u Brestovcu isključivo za žene.

Okupljene je pozdravio i predsjednik županijske Matice umirovljenika, Slavko Glavaš.

- Borit ćemo se svim silama da održimo naše tradicije i običaje druženja u fer atmosferi. Neka današnji dan protekne u korektnom natjecanju, uz puno sreće i uspjeha - rekao je Glavaš.

Dobrodošlicu u Grad Pleternicu umirovljenicima iz drugih gradova i općina poželjela je i pleternička gradonačelnica, Marija Šarić.

- Natjecateljski dio ćete odraditi, ali još je važnije da se družite, ovom prilikom upravo u prostorijama gdje se i inače druže naši umirovljenici. Drago mi je da zajednički stvarate nove uspomene i tako si uljepšavate zlatnu dob i zlatne dane – rekla je Šarić.

Županica Požeško-slavonske županije Antonija Jozić na otvorenju natjecanja, uz želje za uspjehom, čestitala je Međunarodni dan obitelji.

- Želim vam da ovaj dan bude ispunjen osmijesima i radošću, a ujedno koristim priliku da vam svima čestitam Međunarodni dan obitelji. Neka je sretno i blagoslovljeno vama i vašim obiteljima, a zapravo i svima nama zajedno jer smo kao zajednica jedna velika obitelj koja se treba podržavati – rekla je Jozić.