Alati za pristupačnost

Službene internet stranice Požeško-slavonske županije

Tradicionalno druženje i podjela posnih obroka na Veliki petak

Tradicionalno druženje i podjela posnih obroka na Veliki petak

Osmu godinu zaredom, Udruženje obrtnika Požega, u suradnji s Požeško-slavonskom županijom, Gradom Požegom i Turističkom zajednicom Grada Požege, na Veliki petak organiziralo je podjelu posnih obroka.

Na druženju s građanima, uz obrtnike i predsjednika Udruženja obrtnika Požega Željka Pojera, bili su i županica Antonija Jozić, zamjenik županice Ferdinand Troha, gradonačelnik Grada Požege Željko Glavić te zamjenik gradonačelnika Borislav Miličević.

Akcija predstavlja i svojevrsni nastavak promocije projekata „Zeleno-plavo“ i „Riba Hrvatske – Jedi što vrijedi“, uz glavnu poruku da su obrtnici vitalan dio svake zajednice.

- Nakon manifestacije Zeleno-plavo, obrtnici su nas ponovno okupili lijepom prigodom i to u vremenu iščekivanja najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa. Ponosni smo na naše obrtnike jer su uistinu sveprisutni i to ne samo kroz obrte i stvaranje novih vrijednosti, nego i u okviru organizacije ovakvih događanja - rekla je Antonija Jozić, županica Požeško-slavonske županije.

Uoči Uskrsa, na Veliki petak i Veliku subotu u šetališnoj zoni u Požegi održava se i Uskršnji sajam na kojem će se predstaviti preko četrdeset izlagača domaćih proizvoda, rukotvorina, cvijeća, uskrsnih ukrasa i drugih prigodnih proizvoda.