Alati za pristupačnost

Službene internet stranice Požeško-slavonske županije

Tradicionalno Grgurevo kod obitelji Pandžić i velikih 30 godina tvrtke Alles

Tradicionalno Grgurevo kod obitelji Pandžić i velikih 30 godina tvrtke Alles

Imanje obitelji Pandžić u Emovačkom lugu ponovno je bilo središte najveće proslave Grgureva, a osim tradicionalne proslave na kojoj svake godine okupe brojne partnere i prijatelje, obitelj Pandžić ove godine imala je još jedan dodatan razlog za slavlje – jubilarni trideseti rođendan tvrtke Alles.

Vlasnik Thomas Heinz Pandžić, kao pravi domaćin, poželio je svima ugodno druženje, iskoristivši priliku da zahvali svima koji su tijekom godina bili suputnici u razvoju dragocjenog obiteljskog posla.

- Htio bih vam svima zahvaliti na ovih prekrasnih 30 godina druženja u tvrtki Alles. Zahvalio bih se i pozdravljam našu županicu Jozić i gradonačelnika Glavića koji su jednim dijelom pridonijeli da postojimo i da u dvije tvrtke zapošljavamo preko 130 ljudi. Idemo prema naprijed i borimo se, imamo puno novih planova i zahvalio bih se naravno i svim djelatnicima na svim ovim godinama, od kojih neki više nisu s nama. Pred nama je izazovno razdoblje, moram spomenuti investiciju na Zlatnom lugu, a to je hotel za koji smo preko europskih fondova ostvarili sredstva, inače ne bismo ni mogli ići u tu investiciju. Čeka nas puno posla i nadam se da se uskoro vidimo ondje – rekao je Pandžić.

Uz brojne goste, poslovne partnere i prijatelje, proslavi Grgureva kod obitelji Pandžić pridružili su se i županica Požeško-slavonske županije Antonija Jozić te gradonačelnik Grada Požege Željko Glavić, čestitavši tvrtki Alles na organizaciji i na trideset godina doprinosa razvoju gospodarstva Požege i Požeško-slavonske županije.

- Čestitam na velikih 30 godina tvrtke Alles, tvrtke koja je ostvarila zapažene rezultate na području Grada Požege i Požeško-slavonske županije, ali čestitam i obitelji Pandžić koja se nije zadržala samo na trgovačkom društvu Alles, nego je ostvarila i značajne iskorake u turizam. Vrhunski su domaćini, počinju izgradnju novoga hotela koji se financira sredstvima Nacionalnog plana oporavka i otpornosti i to je velik iskorak za Grad Požegu i za razvoj cjelogodišnjeg kontinentalnog turizma Požeško-slavonske županije, na čemu im od srca čestitam – rekla je Jozić.