Roof kontakt

Požeško-slavonska županija, Županijska 7, 3400 Požega tel. 034 290 290 e-mail. info@pszupanija.hr

Arhiva Novosti

Zamjenici župana

ginekologija 03Ferdinand Troha, dipl.  ing.
Zamjenik župana za društvene djelatnosti
Rođen 25. studenog 1965. godine u Požegi, Hrvat, rimokatolik, oženjen, otac jednog djeteta, hrvatski branitelj. Diplomirao na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu u Zagrebu i stekao zvanje dipl. inženjera prehrambene tehnologije.

Položio dopunsko pedagoško-psihološko obrazovanje na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, te sa stečenim zvanjem profesora prehrambene grupe predmeta, 19 godina predavao na Poljoprivredno-prehrambenoj školi u Požegi.

Obnašao dužnost povjerenika Vlade RH za Grad Požegu i vijećnika u gradskom vijeću Grada Požega.


Željko Jakopović, dipl. ing.
Zamjenik župana za gospodarstvo
Rođen 7. veljače 1965. godine u mjestu Dobra Voda, općina Čaglin. Oženjen, otac dvoje djece, hrvatski branitelj. Osnovnu školu završio u Čaglinu, a Srednju medicinsku školu u Požegi. Diplomirao 1989. godine na Poljoprivrednom fakultetu u Osijeku. Kratko radio u Švicarskoj, a od 1990. godine neprekidno zaposlen u Kutjevu d.d., na poslovima voditelja stočarske proizvodnje.

Vlasnik uzornog obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva.

U dva protekla mandata bio zamjenik načelnika Općine Čaglin i županijski vijećnik. Jedan od osnivača HSS-a, devedesetih godina, u općini Čaglin i Požeško-slavonskoj županiji.


Miroslav Grozdanić, dipl.ing.
Zamjenik župana kojeg biraju pripadnici srpske nacionalne manjine
Rođen 25. kolovoza 1964. godine u Sažijama pokraj Kamenske (Općina Brestovac). Oženjen , otac dvoje djece.  Živi u Lipiku.
Srednju šumarsku školu završio u Karlovcu, a Šumarski fakultet u Beogradu 1990. godine.

U Šumariji Pakrac radio do početka Domovinskog rata, a od 1996. godine aktivirao se u nevladinoj organizaciji, Srpskom demokratskom forumu., čiji je bio predsjednik i projekt menadžer za Zapadnu Slavoniju i Pakrac.

U drugom izbornom krugu (20. prosinca 2009. godine) prvoga izbora zamjenika župana Požeško-slavonske županije kojeg biraju pripadnici srpske nacionalne manjine, kao kandidat Demokratske partije Srba, većinom glasova izabran za požeško-slavonskoga dožupana.

Facebook Likebox Slider