Srijeda, 14 Rujan 2022 13:44

20. jubilarne sportske igre umirovljenika Požeško-slavonske županije

 

Matica umirovljenika Požeško-slavonske županije organizirala je 20. po redu sportske igre županijskih umirovljenika koji su se jutros okupili ispred vatrogasnog doma DVD-a Jakšić gdje je započelo svečano otvorenje.

Umirovljenici će se natjecati u šahu, kuglanju, pikadu i karatanju bele, a natjecanja će se održati na nekoliko mjesta u Jakšiću, dok će se kuglanje održati u Gradskoj kuglani Požega.

Slavko Glavaš, predsjednik Matice umirovljenika općine Jakšić uvodno je pozdravio sve nazočne istaknuvši kako se nada da će se sportske igre umirovljenika nastaviti održavati i u budućnosti, zahvalivši svim sudionicima što su se okupili u velikom broju, te poželjevši svima puno uspjeha u natjecanjima, a dobrodošlicu umirovljenicima u Općinu Jakšić poželio je i načelnik općine Ivica Kovačević, uz puno lijepog druženja u sportskome duhu.

Nediljko Nenadić, predsjednik Matice umirovljenika Požeško-slavonske županije zahvalio je svim sudionicima i posjetiteljima na dolasku .

„Mislim da su i ove sportske igre, kao i prošlogodišnje, tu negdje brojčano zastupljene i po disciplinama i po sudionicima.“ – istaknuo je Nenadić.

Ispred Požeško-slavonske županije, prenoseći pozdrave županice Antonije Jozić, prisutnima se obratio i zamjenik županice Ferdinand Troha koji je ujedno i otvorio 20. sportske igre županijskih umirovljenika. „Čestitam vam na još jednoj lijepoj organizaciji sportskih igara Matice umirovljenika. Ovo su 20. sportske igre koje Matica organizira u našoj županiji i vjerujem da ćete se i u ovoj godini isto tako lijepo družiti i baviti sportom, ali prije svega uživati u današnjem druženju. S ovom željom svečano otvaram ove 20. igre Matice umirovljenika, a svima vama želim puno zdravlja, obiteljskog blagoslova, da uživate u djeci svoje djece, da se družite i da se još puno puta vidimo.“ – rekao je Troha.

Pročitano 298 puta