Četvrtak, 28 Listopad 2021 07:49

Redovna Skupština HVIDR-e Požeško-slavonske županije

 

Udruga HVIDR-a Požeško-slavonske županije u prostoru Doma hrvatskih branitelja u Pakracu održala je 22. redovnu izvještajnu i izbornu Skupštinu Zajednice udruga i članova HVIDR-e Požeško-slavonske županije, kojoj je uz članove, prisustvovao zamjenik požeško-slavonske županice Ferdinand Troha, gradonačelnik Lipika Vinko Kasana te predsjednik pakračkog Gradskog vijeća Miroslav Ivančić.

Podneseno je izvješće o radu, financijsko izvješće, izvještaj nadzornog odbora i suda časti, a ponovno izabrani predsjednik županijske HVIDR-e Stipan Grgić pozdravivši sve nazočne, zahvalio se svima na ukazanom povjerenju, kao i Požeško-slavonskoj županiji na potpori u radu.

Zamjenik županice Ferdinand Troha, izrazio je zadovoljstvo što može pozdraviti okupljene hrvatske branitelje, rekavši kako će Požeško-slavonska županija i dalje pratiti te u granicama svojih mogućnosti podržavati rad i aktivnosti svih braniteljskih udruga sa svoga područja pa tako i HVIDR-e. „Prilikom obilježavanja važnih datuma iz Domovinskog rata mi evociramo naša stradanja, ali i naše pobjede, jer u ovom dijelu Lijepe naše mi imamo što slaviti jer mi smo u ratu pobijedili, prvenstveno zahvaljujući hrabrosti i žrtvi naših branitelja.“ - rekao je Troha.

Prije održavanja radnog dijela Skupštine, izaslanstvo županijske Zajednice udruga HVIDR-e zajedno sa ostalim gostima položilo je zajednički vijenac za sve poginule hrvatske branitelje kod spomenika na novouređenom trgu u Pakracu.

Izvor fotografija: compas.com.hr

Pročitano 285 puta