Ponedjeljak, 07 Rujan 2020 12:19

Županija prvašićima uručila poklone povodom početka školske godine

 

Kao i niz proteklih godina Požeško-slavonska županija poklonila je prvašićima svih osnovnih škola sa područja županije „Paket dobrodošlice za učenike prvake“. Paket sadrži raspored sati, bojice, kolaž papir, blok za crtanje i crtančicu te personalizirano pismo župana Alojza Tomaševića u kojem je poželio učenicima dobrodošlicu u školske klupe.

„Povodom prvog dana škole u svoje osobno i u ime Županijske skupštine upućujem čestitku svim učenicima Požeško – slavonske županije, nastavnicama i nastavnicima, a posebno našim malim prvašićima i njihovim roditeljima. Dragi prvašići, danas je počelo najuzbudljivije razdoblje vašeg života. Pred vama su prve školske knjige preko kojih ćete steći nova znanja te razvijati svoje sposobnosti i nadarenosti. Neka vam ta znanja budu poticaj za sretniju i ljepšu budućnost.  Želim vam da se zajedno s vašim nastavnicima, roditeljima i novim prijateljima radujete učenju kroz igru i druženje, no naravno uz oprez te pridržavanje svih epidemioloških mjera kako bi zaštitili sebe i svoje bližnje, a time ujedno i svoje prijatelje i nastavnike.“

Ove školske godine u prve razrede na području Požeško-slavonske županije upisano je 599 učenika.

Župan Alojz Tomašević ovim putem poziva sve vozače na oprez kako bi i sami doprinijeli povećanju sigurnosti prometa u našoj Županiji, a time našim učenicima omogućili siguran put od kuće do škole i povratak u obiteljske domove.

Pročitano 1653 puta