Srijeda, 08 Svi 2019 09:55

Dani otvorenih vrata EU projekata u Regionalnom koordinatoru razvoja Požeško-slavonske županije Panora

U razdoblju od 13.5. do 17.5., u vremenu od 7:00 do 14:00, u prostorijama Panore , Mesnička 1, Požega, će se održati „Dani otvorenih vrata EU projekata“.

Ovo događanje je prilika u kojoj će se građani moći više informirati o projektnim aktivnostima Panora, kao i o nadolazećim natječajima, javnim pozivima, načinima funkcioniranja pripreme i provedbe projekata i slično. Također, na ovom događanju su ove godine uključeni i partneri Panore, Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Požega, koji će predstaviti svoje projektne aktivnosti, kao i ostale aktivnosti koje obavljaju pružajući usluge našim građanima.

Osim toga, Panora će se prezentacijama svojih djelatnika aktivno uključiti u „Dane EU fondova Veleučilišta u Požegi“, a koji će se održati 14.5.2019. godine.

„Dani otvorenih vrata EU projekata“ predstavljaju način na koji se Hrvatska i naša Požeško-slavonska županija (kroz ovaj angažman Regionalnog koordinatora razvoja Požeško-slavonske županije)  ove godine uključila u širu kampanju koju provodi  Europska komisija pod nazivom "Europe in My Region“, a čiji je cilj potaknuti  građane da otkriju i nauče više o projektima koje Europska unija financira diljem Europe. Iz toga razloga Europska komisija je izrazila interes  za informacijama veznima uz odaziv javnosti i rezultate „Dana otvorenih vrata lokalnih EU projekata u Hrvatskoj“.

Ovim putem pozivaju se svi građani, pojedinci i skupine, da posjete „Dane otvorenih vrata EU projekata u Regionalnom koordinatoru razvoja Požeško-slavonske županije Panora“.

Pročitano 949 puta