Utorak, 25 Rujan 2018 14:03

Uvid u Stratešku studiju utjecaja na okoliš za Županijsku razvojnu strategiju Požeško-slavonske županije za razdoblje do 2020. godine u tijeku

Upravni odjel za gospodarstvo i graditeljstvo radi na izradi Županijske razvojne strategije, zajedno sa drugim odjelima županije.

Temeljem navedenog u vremenu od 24. rujna do 24. listopada 2018. godine traje uvid u Stratešku studiju utjecaja na okoliš za Županijsku razvojnu strategiju Požeško-slavonske županije za razdoblje do 2020. godine.

„Dana 1. listopada u Velikoj vijećnici Požeško-slavonske županije bit će održana javna rasprava o navedenoj Studiji. Pozivamo sve zainteresirane da pregledaju Stratešku studiju koja je objavljena na našoj web stranici, kao i sama Županijska razvojna strategija te daju svoje primjedbe i isto tako dođu na samu javnu raspravu kako bi učinili navedene dokumente još kvalitetnije. Knjiga primjedbi se nalazi, za vrijeme trajanja javnog uvida, u Maloj vijećnici Požeško-slavonske županije.“ – izjavila je Branka Kuba pročelnica UO za gospodarstvo i graditeljstvo.

Pročitano 7100 puta