Treći rođendan Katoličke osnovne škole u Požegi

katolicka-skola-004Katolička osnovna škola u Požegi danas je proslavila svoj dan i blagdan svoga nebeskoga zaštitnika sv. Josipa. Požeški biskup Antun Škvorčević, podsjetimo, donio je odluku o osnivanju škole na Josipovo 2009. godine. Katolička osnovna škola u Požegi danas djeluje kroz šest razrednih odjeljenja i, doznajemo od njezina ravnatelja vlč. Ivice Žuljevića, pohađaju je 124 učenika. Prigodnim je programom učenika, ali i učitelja te roditelja učenika danas obilježen Dan škole.

katolicka-001

Nakon dopodnevnih sportskih igara te kreativnih radionica, popodne je u crkvi sv. Lovre služena sveta misa povodom Dana škole i blagdana sv. Josipa. Misnom je slavlju koje je predvodio požeški biskup Antun Škvorčević nazočio i požeško-slavonski župan Marijan Aladrović, u društvu učenika i učitelja Katoličke osnovne škole te roditelja djece koja pohađaju spomenutu školu.

katolicka-003

Poslije svete mise, u dvorani sv. Terezije Avilske održan je prigodan glazbeno-scenski program, nakon čega je uslijedio zajednički susret  s djelatnicima i učenicima na prigodnom domjenku u prostoru Katoličke osnovne škole u Požegi.

katolicka-skola-005