Župan Aladrović primio čelnike braniteljskih udruga

braniteljske_udruge_01Požeško-slavonski župan Marijan Aladrović sa svojim je suradnicima danas u Velikoj županijskoj vijećnici ugostio čelnike braniteljskih udruga iz Domovinskoga rata s područja Požeško-slavonske županije. Pozdravivši nazočne čelnike braniteljskih udruga i zaželjevši im sve najbolje za blagdane, župan se zahvalio na velikom odazivu sastanku koji je inicirao, odnosno predložio Krešimir Pavelić, predsjednik Županijske koordinacije braniteljskih udruga.

braniteljske_udruge_02

U zanimljivom razgovoru, župan Aladrović i njegov zamjenik Ferdinand Troha još su jednom kazali kako će Požeško-slavonska županija pomagati udruge proistekle iz Domovinskoga rata i dalje, naravno u granicama svojih mogućnosti i sukladno situaciji.

braniteljske_udruge_03

Čelnici udruga zahvalili su se, pak, na prijamu i potporama te ukazali na nekoliko problema za čije su rješenje zamolili Županiju, pa je tom prilikom i dogovoreno nekoliko tematskih sastanaka koji će uslijediti. Svi voditelji udruga koji su se javili za riječ, posebnu su zahvalu uputili i Miroslavu Bagariću, zaposleniku Županijskoga ureda za hrvatske branitelje iz Domovinskoga rata, koji je također nazočio sastanku.

braniteljske_udruge_04