Darovi za djecu članova Udruge gluhih i nagluhih

gluhi-1Na prigodnoj svečanosti Djed Božićnjak posjetio je Udrugu gluhih i nagluhih osoba grada Požege i Požeško-slavonske županije te bogatim darovima darivao djecu članova te udruge. Zanimljivom događanju nazočio je i požeško-slavonski dožupan Ferdinand Troha  koji je pozdravio okupljenu djecu i njihove roditelje te članove Udruge gluhih i nagluhih. U svoje ime te ispred Požeške županije zaželio im je  blagoslovljen Božić i sretnu 2011. godinu.

gluhi-7

Dožupan Troha zaželio je i mnogo uspjega u radu Udruzi gluhih i nagluhih te je naglasio kako će Požeško-slavonska županija i dalje pomagati rad udruge, koliko bude mogla.

gluhi-3

Predsjednica Udruge gluhih i nagluhih osoba, Jadranka Vukoja zahvalila se dožupanu Trohi i Požeško-slavonskoj županiji na dosadašnjoj suradnji te je tom prigodom uručila prigodan dar nazočnom županovom zamjeniku.

gluhi-2

Prije samoga programa darivanja, odnosno podjele darova, čemu su se djeca najviše veselila, članovi udruge, uz vodstvo tajnice Ivane Kuraje, izveli su kratki prigodni program za sve nazočne.

gluhi-4