Župan otvorio novi porođajni odjel požeške bolnice

bolnica_novi_odjel_01Požeško-slavonski župan Marijan Aladrović, ujedno i predsjednik Upravnoga vijeća Opće županijske bolnice Požega, danas je prigodnim riječima otvorio novouređeni porođajni odjel požeške bolnice koji je tako dobio potpuno novi izgled, na zadovoljstvo zaposlenika bolnice, ali svakako i korisnica toga odjela koji praktički nije značajnije uređivan u posljednjih trideset godina. U obnovu porođajnoga odjela uloženo je 3,5 milijuna kuna.

bolnica_novi_odjel_02

Na prigodnoj svečanosti u porođajnom odjelu požeške bolnice, koji vodi dr. Renata Rališ, ravnatelj Opće županijske bolnice Požega izrazio je zadovoljstvo činjenicom što je požeška bolnica dobila potpuno novi i funkcionalniji izgled svoga porođajnoga odjela te se zahvalio županu, kao predsjedniku bolničkoga upravnoga vijeća, na angažmanu u realizaciji planiranih projekta vezanih uz bolnicu.

bolnica_novi_odjel_03

Prije blagoslova novouređenoga odjela, župan se obratio nazočnim liječnicima i medicinskim sestrama, također izrazio zadovoljstvo što se pronašlo načina kako nakon odjela za intenzivnu njegu obnoviti i porođajni odjel te je tom prigodom svima zaželio sretne i blagoslovljene blagdane.

bolnica_novi_odjel_04
Župan Aladrović i dr.Rališ, voditeljica porođajnoga odjela požeške bolnice.

bolnica_novi_odjel_05
Modernizirane sobe porođajnoga odjela u Požegi.