Župan Aladrović otvoio novu cestu Jakšić - Trapari

jaksic_opcina1Nakon što je lani za Dan općine u Jakšiću požeško-slavonski župan Marijan Aladrović otvorio novu školsku sportsku dvoranu, ove je godine presjecanjem vrpce otvorio novu, nedavno asfaltiranu cestovnu prometnicu Jakšić - Trapari, koja je godinama bila problem za tamošnje mještane. Ipak, ova je županijska vlast odlučila riješiti taj problem, pa je Županijska uprava za ceste asfaltirala tu,  višestruko važnu cestu u jakšićkom kraju. Radovi su vrijedni 1,4 milijuna kuna.

jaksic_opcina2

Jakšić se tako, naglasio je njegov načelnik Ivica Kovačević, uz pomoć Požeško-slavonske županije te Vlade RH, odnosno njezinih resornih ministarstava i fondova, sve više razvija iz godine u godinu. Govoreći na svečanoj sjednici Općinskoga vijeća Jakšića, koju je vodio predsjednik Vijeća Marko Ćališ, načelnik Kovačević zahvalio se svima koji su pomogli Jakšiću na bilo koji način, posebno istaknuvši zahvalu županu Aladroviću, saborskim zastupnicima Franji Luciću i Davoru Huški te Cvjetku Obradoviću, pomoćniku ravnatelja Državne uprave za zaštitu i spašavanje, nezaboravivši pritom spomenuti i svoje suradnike.

jaksic_opcina3

Župan Aladrović čestitao je Jakšićanima njihov dan te izrazio zadovoljstvo dobrom suradnjom s Općinom, što je i te kako vidljivo. Jakšić će i dalje, naglasio je župan, imati podršku Požeško-slavonske županije u daljnjem razvoju i realizaciji svojih projekata.