Mjesec borbe protiv ovisnosti u našoj županiji

droga_1Sukladno Planu aktivnosti za provedbu Akcijskog plana suzbijanja zlouporabe opojnih droga na području Požeško-slavonske županije u 2010. godini, Županijsko stručno povjerenstvo za suzbijanje zlouporabe droga, pod predsjedanjem županova zamjenika za društvene djelatnosti Ferdinanda Trohe,  izradilo je program aktivnosti obilježavanja mjeseca borbe protiv ovisnosti, o kojemu opširnije donosimo u nastavku.

droga_2

Naime, u provedbi obilježavanja mjeseca borbe protiv ovisnosti, Požeško-slavonska županija, Zavod za javno zdravstvo naše županije, Centar za socijalnu skrb Požega, Stambena zajednica Sloboština i Socijalana zadruga 5+, te Obiteljski centar Požeško-slavonske županije organiziraju tribinu  „Zajedno protiv ovisnosti“, koja će se održati u dvorani Gospodarske komore (Vukovarska 6) u Požegi, u utorak, 30. studenog 2010. godine, od 13 do 15 sati.

droga_3

Obiteljski centar  i Zajednica Susret organiziraju i tribinu  „Zlouporaba droga i njezine štetne posljedice“, na kojoj će sudjelovati Bernardica Juretić, v.d. ravnateljica Doma za ovisnike Zajednice Susret, te Dario Pauković, operater u Domu za ovisnike Zajednice Susret, u terapijskoj kući u Ivanovcu, te korisnici iz terapijske zajednice. Tribina će se održati 10. prosinca 2010. godine u 18 sati u Gospodarskoj komori u Požegi.

Pozivaju se građani Požeško-slavonske županije da se uključe u aktivnosti kojima se obilježava mjesec borbe protiv ovisnosti u našoj županiji.