Drago Lucić predsjednik Nogometnog saveza županije

nogomet_izborna_01Na redovitoj izbornoj skupštini Nogometnoga saveza Požeško-slavonske županije za novoga-staroga predsjednika jednoglasno je izabran Drago Lucić, sportski direktor NK-a Slavija, koji je tako dobio povjerenje i za drugi uzastopni četverogodišnji mandat na čelu nogometne organizacije naše županije. Skupštini u Pleternici nazočili su i cijenjeni gosti iz Hrvatskog nogometnog saveza (HNS), predsjednik Vlatko Marković i glavni tajnik Zorislav Srebrić.

nogomet_izborna_02

Skupštini je nazočio i županov zamjenik za društvene djelatnosti Ferdinand Troha. Skupštinari su  tajnim glasovanjem u izvršni odbor Županijskoga nogometnoga saveza izabralii Ivicu Bunjevca, Mirka Kuliša, Davora Karana, Marijana Prohasku, Jozu Bešlića te Zdravka Novaka. Na prijedlog Drage Lucića, za dopredsjednika saveza, također jednoglasno, izabran je Marijan Prohaska iz pakračkoga Hajduka.

nogomet_izborna_03

U Skupštinu HNS-a izabrani su Drago Lucić i Ivan Bunjevac, a bude li Drago Lucić ponovno izabran u izvršni odbor HNS-a, njegov zamjenski član u skupštini HNS-a je Marijan Rudež. U nadzorni odbor  Županijskoga nogometnoga saveza izabrani su pak Ivan Lončarević, Đuro Legac i Radoslav Vukoja. Većinom glasova odlučeno je da se Vlatka Markovića podrži u kandidaturi za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza u idućem četverogodišnjem razdoblju.