Fotogalerija

Aurea fest 2014. (41)
Galerije - Aurea fest 2014.

Svečano otvorenje Aurea festa Požega 2014. Uz svečanu povorku, prvo grožđe i mošt, KUD-ove i zaprege Zlatne doline.

 

Svečano obilježen dan Općine Kaptol (42)
Galerije -  Svečano obilježen dan Općine Kaptol

Povodom svečanog obilježavanja Dana općine Kaptol otkriveno je spomen poprsje prvog hrvatskog predsjednika dr.Franje Tuđmana na novoimenovanom Trgu dr. Franje Tuđmana.

 

Izložba fotografija Udruge GFR Film Video (11)
Galerije - Izložba fotografija Udruge GFR Film Video

Požeško – slavonski župan Alojz Tomašević otvorio je 22. hrvatski festival jednominutnog filma koji je održan u Požegi 30. svibnja 2014. godine. Sav prihod od ulaznica išao je za poplavom ugrožena područja Slavonije.

 

Posjet Župana kaptolačkoj osnovnoj školi (32)
Galerije - Posjet Župana kaptolačkoj osnovnoj školi

U četvrtak 24. travnja 2014. godine župan Požeško-slavonske županije, Alojz Tomašević i načenik Općine Kaptol, Mile Pavičić posjetili su matičnu te područnu školu Podgorje.

Ravnatelj škole upoznao ih je s radom škole te projektom dogradnje škole koji je prijavljen na EU fondove, a čiji je nositelj Županija koja je ujedno i osnivač škole.

 

Dan Županije 14.4.2014. (14)
Galerije - Dan Županije 14.4.2014.

Svetom misom u Katedrali svete Terezije Avilske, u subotu, započelo je obilježavanje Dana Požeško - slavonske županije. Euharistijsko slavlje u spomen na Dan županije i poginule hrvatske branitelje predvodio je požeški biskup msgr.dr. Antun Škvorčević. Župan Alojz Tomašević, njegovi zamjenici Ferdinand Troha i Željko Jakopović i djelatnici Županije sudjelovali su na misnom slavlju.

 

Stipendisti Požeško-slavonske županije (21)
Galerije - Stipendisti Požeško-slavonske županije

U Županijskoj vijećnici župan Alojz Tomašević danas je dodjelio stipendije novim stipendistima Požeško – slavonske županije. U akademskoj godini 2012/13 Požeško-slavonska županija imala je 60 stipendista od kojih je za njih  devet u rujnu prošle godine isteklo stipendiranje.

 

Powered by Phoca Gallery